Fotowedstrijd-blog: Thailand met speelse puppies

Tijdens onze vakantie in Thailand deden we een 3-daagse trekking door de jungle in het Noorden van het land. Op de 2e dag kwamen we in een klein dorpje waar ons een heerlijk (pittige) lunch werd aangeboden. Al om me heen kijkend, viel al snel mijn blik op een klein meisje. Wat heerlijk vrij opgroeien is het hier, dacht ik. Wat een speelruimte heeft ze!
Giegelend rende ze heen en weer (zo nu en dan met haar blote billetjes in het zand vallend). Ook een drietal puppies kreeg het meisje in het oog. Kwispelend en over elkaar springend werd het voor hen een spelletje om achter het meisje aan te rennen, wat haar speelplezier nog meer vergrootte!

Genietend van dit schouwspel pakte ik mijn fototoestel erbij, zoomde voorzichtig in zodat ik niet zou opvallen voor de spelende kleintjes. En na een paar keer klikken was het gelukt!
Hierbij het resultaat en tegelijkertijd onze favoriete vakantiefoto!

IMG_8046

Inzending van: Marina van den Bos

Overige foto’s:

IMG_8047 IMG_8051

[alert]

Wat is jouw beste vakantiefoto?

Doe ook mee aan onze fotowedstrijd. Stuur je beste vakantiefoto in en maak kans op twee mooie prijzen, waaronder een professionele fotorugzak die dankzij zijn vele vakjes ideaal is voor op vakantie (en ook ruimte biedt voor accessoires, kleding en versnaperingen). We willen niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is – vergelijkbaar met de tekst hierboven. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Zie het aankondigingsbericht voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen. Daar vind je ook het instuurformulier.

[/alert]

Deel dit

2 antwoorden op “Fotowedstrijd-blog: Thailand met speelse puppies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *