Fotowedstrijd-blog: surfers bij de Pier

Ik bevond mij op de Noordelijke havenhoofd van Scheveningen. Uitkijkende over het strand en zee zag ik een groot aantal surfers. De pier op de achtergrond daar is nu veel over te zeggen. Hoe kan het dat het met het grote aantal surfers en badgasten dat de Pier zo afgetakeld is. De Pier hoort een attractie te zijn ook voor de surfers die ook vanuit het buitenland hierheen komen. Het is iet anders. De surfers en andere badgasten genieten in ieder geval van het Noordelijke gedeelte van de Scheveningse kust. Hiervan dus een foto geschoten.

Pier-surfers-1

Inzending van: Jan van der Sluis

[alert]

Wat is jouw beste vakantiefoto?

Doe ook mee aan onze fotowedstrijd. Stuur je beste vakantiefoto in en maak kans op twee mooie prijzen, waaronder een professionele fotorugzak die dankzij zijn vele vakjes ideaal is voor op vakantie (en ook ruimte biedt voor accessoires, kleding en versnaperingen). We willen niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is – vergelijkbaar met de tekst hierboven. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Zie het aankondigingsbericht voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen. Daar vind je ook het instuurformulier.

[/alert]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *