Fotowedstrijd-blog: Rondreis Italië

In juni besloot ik (definitief) naar de hak van Italië (Apulië) te reizen en daar mijn zoon op te zoeken die in een klein plaatsje – aan de Ionische zee – in de buurt van Lecce een stageplaats had. Omdat ik Frankrijk – als francofiel – niet kon mijden besloot ik via Nancy te reizen en daar mijn eerste stop te maken. Vanaf Nancy vervolgde ik mijn reis naar Milaan (ongewild door Zwitserland, maar mijn Miep zei dat ik zo moest rijden :p). Onderweg maakt ik een tussenstop/lunchbreak in Mulhouse, een plaats die m.i. erg ondergewaardeerd wordt. Vanaf mijn terras, gewapend met een D7000 en een Tamron 70-300 mm VC, kon je ongemerkt mooi mensen – en duiven – spotten…..

Het was mijn bedoeling – toen ik aan dit verhaal begon – om van iedere plaats waar ik verbleef, een foto in deze blog zetten, maar ik kan maximaal drie foto’s kwijt. Dat wordt dus kiezen….. De duif staat er al, evenals de openingsfoto (Torre dei Lamberti in Verona); geschoten vanaf de grond met de camera op een gorillapod (dat was nog een hele toer om dat voor elkaar te krijgen). Mijn laatste foto, omdat die zo mooi het vakantiegevoel in optima forma weergeeft, de fraaie benen van mijn zoon met zijn lievelingsdrankje en een uitzicht over de Ionische zee bij Gallipoli, tijdens – je raadt het al – het blauwe uurtje. Met een veel langer verhaal in gedachten, waarin Milaan, Rome, Bari, Modena, Lecce, enz. in voor zouden komen, besluit hiermee deze korte blog.

Photo from Pjerry

Inzending van: Pierre Timmermans

Extra foto’s:

Photo from Pjerry

Photo from Pjerry[alert]

Blogcompetitie

De fotowedstrijd is beëindigd. Deze week publiceren we de laatste fraaie inzendingen, waarna we overgaan de beoordeling. De uitslag wordt in de week van 29 september bekend gemaakt. In de tussentijd kun je wel nog steeds meedoen met de blogcompetitie (waarbij je ook foto’s kunt insturen). Je maakt daarmee kans om zelf een prijs te kunnen kiezen uit onze prijzenpot.

[/alert]

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *