Fotowedstrijd-blog: olifantenjong in Tanzania

Dit was een prachtig moment in Zuid-Tanzania (Selous). Bij het passeren van een olifant met kleintje ging de kleine pal voor mama staan, wat dit prachtige moment opleverde. Voor mij was dit een warm en schitterend liefdevol moment in de wild life… Het persoonlijk aspect hieraan was dat ik met mijn partner was en mijn zuster die met ons meeging (die dit jaar weer in Nederland kwam wonen na 45 jaar in Engeland te hebben gewoond).

sized_selous-zuid-tanzania

Door Anja Voorn

[alert]

Wat is jouw beste vakantiefoto?

Doe ook mee aan onze fotowedstrijd. Stuur je beste vakantiefoto in en maak kans op twee mooie prijzen, waaronder een professionele fotorugzak die dankzij zijn vele vakjes ideaal is voor op vakantie (en ook ruimte biedt voor accessoires, kleding en versnaperingen). We willen niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is – vergelijkbaar met de tekst hierboven. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Zie het aankondigingsbericht voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen. Daar vind je ook het instuurformulier.

[/alert]

Deel dit

Eén antwoord op “Fotowedstrijd-blog: olifantenjong in Tanzania”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *