Fotowedstrijd-blog: natuurparadijs het Prespameer

Wat was dit een geweldige ervaring! In een heel klein bootje zijn we afgevaren naar het pelikaaneiland ofwel Golem Grad in Macedonië. Een waar vogelparadijs met wel honderden aalscholvers en pelikanen daar rondvliegend. Overweldigend wat een pracht stukje natuur is daar nog en gelukkig is dit een beschermd gebied en wordt er goed in de gaten gehouden dat daar geen massa’s toeristen naar toe gaan.

pelikaan-vliegen-telegraaf

Inzending van: Marjo Steffen

Extra foto’s:

prespa-meer-telegraaf aalscholvers-prespa

[alert]

Wat is jouw beste vakantiefoto?

Doe ook mee aan onze fotowedstrijd. Stuur je beste vakantiefoto in en maak kans op twee mooie prijzen, waaronder een professionele fotorugzak die dankzij zijn vele vakjes ideaal is voor op vakantie (en ook ruimte biedt voor accessoires, kleding en versnaperingen). We willen niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is – vergelijkbaar met de tekst hierboven. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Zie het aankondigingsbericht voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen. Daar vind je ook het instuurformulier.

[/alert]

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *