Fotowedstrijd-blog: het in WO II verwoeste dorp Oradour sur Glanes

Eén van de redenen waarom we Limousin als onze eindbestemming habben gekozen, is het feit dat we van daaruit een bezoek konden brengen aan oorlogsmonument van Oradour sur Glanes. In de tweede wereldoorlog werd hier in juni 1944 door de Duitsers een bloedbad aangericht, als wraakactie, waarbij 642 burgers vermoord werden. Dit heeft toch wel een indrukwekkende impressie gemaakt op ons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Door Guido Van Geertsom

Extra foto’s:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[alert]

Wat is jouw beste vakantiefoto?

Doe ook mee aan onze fotowedstrijd. Stuur je beste vakantiefoto in en maak kans op twee mooie prijzen, waaronder een professionele fotorugzak die dankzij zijn vele vakjes ideaal is voor op vakantie (en ook ruimte biedt voor accessoires, kleding en versnaperingen). We willen niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is – vergelijkbaar met de tekst hierboven. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Zie het aankondigingsbericht voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen. Daar vind je ook het instuurformulier.

[/alert]

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *