Fotowedstrijd-blog: Aan het begin van de waterval (Portugal)

Op een dagtocht in de bergen van Gêres, Portugal, beklommen ik en een aantal vrienden een waterval. Wij hadden echter nooit verwacht om daar een plateau aan te treffen met een wondermooi zicht en een klein tentje van een geitenhoeder. De zon brak door de wolken en de mist waardoor dit een aantal mooie foto’s opleverde.

Deze foto is niet alleen zo prachtig omwille van de kleuren en het uitgestrekte landschap. Maar ook omdat het mij herinnert aan een van de mooiste bergtochten die ik ooit gemaakt heb. Een bergtocht vol avontuur, vreugde, maar ook teleurstelling vanwege de koude en het slechte weer.

Die eenzame tent symboliseert voor mij het gevoel van vrijheid, rust en eenvoud omdat de eigenaar een eigen plekje had gevonden waar hij ongestoord zijn spullen onbewaakt kon achterlaten en waa hij ‘s avonds kon genieten van de rust van de eenzaamheid, de helderste sterren en het geluid van de natuur.

DSCN4404

Inzending van:Wouter De Wit

Extra foto’s:

DSCN4401

DSCN4408-001

[alert]

Blogcompetitie

De fotowedstrijd is beëindigd. Deze week publiceren we de laatste fraaie inzendingen, waarna we overgaan de beoordeling. De uitslag wordt in de week van 29 september bekend gemaakt. In de tussentijd kun je wel nog steeds meedoen met de blogcompetitie (waarbij je ook foto’s kunt insturen). Je maakt daarmee kans om zelf een prijs te kunnen kiezen uit onze prijzenpot.

[/alert]

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *