Fotowedstrijd afgelopen, uitslag volgende week

De fotowedstrijd ‘je beste vakantiefoto’ is sinds vandaag afgelopen. We hebben een paar honderd inzendingen ontvangen, grotendeels met een korte blog (zoals gevraagd). De komende week zullen we nog een selectie van de inzendingen online publiceren en dan volgende week de uitslag bekend maken. Er zullen twee winnaars zijn: de winnaar van de hoofdprijs en de troostprijs (de tweede plaats).

Slechts een deel van de inzendingen wordt online gepubliceerd, dus maak je geen zorgen als je je foto nog niet online hebt teruggezien. In tegenstelling tot eerdere wedstrijden, zijn de inzendingen niet publiekelijk te zien (zoals op het forum of op Facebook). We hebben ditmaal, als experiment, een andere werkwijze gebruikt door middel van een online instuurformulier.

In de tussentijd: de blogcompetitie is ook weer geopend, dus nieuwe inzendingen zijn welkom.

Deel dit

3 antwoorden op “Fotowedstrijd afgelopen, uitslag volgende week”

    1. Het zijn er teveel om allemaal te plaatsen (250+ in een maand). En het kan niet semi-geautomatiseerd, wat eigenlijk wel de bedoeling was (nu moet ieder bericht dus handmatig geknipt en geplakt worden).

      Die van jou verschijnt trouwens morgenmiddag. 😉

  1. Ben benieuw of mijn foto ook geplaatst word, vind hem n.l zelf erg mooi.Ik ben ook heel benieuwd naar de andere inzendingen. Marianne uit
    Grevenbicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *