Foto Video Boom failliet verklaard – opheffingsuitverkoop

Foto Video Boom uit Almelo is falliet verklaard. Daarmee komt er een einde aan een winkel die meer dan 100 jaar bestaan heeft. Foto Video Boom was een begrip in Almelo en directe omgeving en was ook op internet flink aan de weg aan het timmeren (onder andere via Twitter . Maar het is helaas een bekend gegeven dat fotowinkels het erg moeilijk hebben door de opkomst van webwinkels. Klanten komen steeds minder naar fysieke winkels en als ze er komen is het regelmatig om advies in te winnen, om vervolgens de aankoop alsnog bij een concurrent op internet te doen. Klassieke fotowinkels met een hoog servicegehalte verdwijnen daardoor steeds vaker (letterlijk) uit het straatbeeld. 

Ter illustratie, op internet vonden we het volgende commentaar van een Google gebruiker:

“Wat een fijne winkel! Hier wordt je tenminste nog persoonlijk geholpen en krijg je echt uitleg! Ben ook bij andere zaken geweest, maar voelde me daar vaak een nummertje en niet interessant genoeg omdat ik niet echt verstand heb van fotograferen, maar het wel graag wil leren. Bij Foto Video Boom hebben ze me goede uitleg gegeven en zo heb ik echt een supermooie Nikon camera gekocht!! Kan ik aanbevelen aan iedereen!”

Opheffingsuitverkoop

De curator heeft besloten, zoals gebruikelijk is, om de bestaande voorraad te verkopen. Aanstaande zaterdag en zondag zijn er twee kijkdagen, waarbij apparatuur van alle bekende merken tot maximaal 70% afgeprijsd is.

Het pand van Foto Video Boom in Almelo (foto: Google)

MEDEDELING CURATOR

Na meer dan 100 jaar succesvol in Almelo bestaan te hebben is Foto Video Boom BV op 21-11-2012 failliet verklaard.

Op last van de curator zal er op zaterdag 01-12-2012 van 09:00 – 17:00 en op zondag 02-12-2012 van 12:00 – 17:00 uur een faillissementsuitverkoop gehouden worden.

Wat veel op voorraad is en wat tot 70% is afgeprijsd zijn kavels van:

Canon
Nikon
Sony
GITZO
Manfrotto
Tamron
Sigma
Lowepro
Vanguard
Joby
Swarovski kijkers
LEICA kijkers
STEINER kijkers
ZEISS kijker
Novoflex
Metz
Pentax
Soligor teleconverters
B+W filters
HENZO albums
HOYA filters
WACOM
FALCON EYES STUDIO EQUIPMENT
Lastolite LUMEN8 accessoires
Tokina AT-X
Velbon
REDGED

en nog veel meer.
Betaling a contant of per pin.
de Curator.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *