Dit weekend systeemcamera supershow bij Foka

Systeemcamera’s zijn duidelijk in opkomst. Ze zijn een stuk kleiner dan een spiegelreflex, maar bieden nagenoeg dezelfde beeldkwaliteit en alle voordelen zoals verwisselbare objectieven. Maar veel consumenten zien door de bomen het bos niet meer. Hoe zit het met de snelheid, beeldkwaliteit en uitbreidingsmogelijkheden? Wat voor objectieven zijn er beschikbaar en wat kun je daarmee bereiken? En hoe verhouden de verschillende modellen zich tot elkaar? Oftewel: welke camera past het beste bij jou?

Dat wordt allemaal duidelijk als je dit weekend even langsgaat bij cameraspecialist Foka, want die organiseert voor de tweede keer een vol weekend met spectaculaire acties en demo’s rondom systeemcamera’s. Foka heeft haar collectie systeemcamera’s ook nog eens superaantrekkelijk geprijsd. En dit weekend geldt er extra kassakorting, zodat de camera van je keuze ook nog eens betaalbaar is. 


Niet alleen kun je systeemcamera’s onderling vergelijken, ook kun je direct vragen stellen aan productspecialisten van Canon, Olympus, Panasonic, Samsung en Sony. Daarnaast zijn er ook specialisten van Redged, Samyang, Blackrapid, Haida, Vivitar en Rodenstock die handige accessoires hebben voor systeemcamera’s.

De systeemcamera supershow van Foka is zaterdag 6 juli van 9:30 tot 17:00 en op zondag 7 juli van 12:00 tot 17:00. Hieronder zie je een deel van de aanbiedingen. Tijdens het weekend is er extra kassakorting(!), maar daarvoor zul je wel even langs moeten komen. 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *