Community activiteit: Leren doen en laten

Op het forum is een activiteit gestart waarbij leden van FotoVideo samen kunnen discussiëren wat nu maakt dat een foto wel- of niet aanspreekt. De discussie beperkt zich tot een vooraf bepaalde selectie foto’s waarin water en bomen centraal staan. Bij een volgende activiteit zal dan weer een ander onderwerp centraal staan, bij voorkeur een alledaags onderwerp, waarbij de fotograaf echt vernuftig moet zijn om boven het maaiveld uit te komen.

Water of Life

Eén van de foto’s van deze ‘Leren doen en laten’-activiteit

Uit een set foto’s kun je aangeven welke vier foto’s je het mooist, lelijkst, meest overgewaardeeerd en meest ondergewaardeerd vindt. Nadat je een aantal foto’s hebt gekozen moet je een toelichting schrijven en deze insturen. Na het verstrijken van de deadline zullen de foto’s met de toelichtingen in het topic worden geplaatst zodat de leden elkaars inzendingen met het bijbehorende commentaar kunnen bekijken. Vervolgens is er alle ruimte om in een discussie de punten van tegenstrijdigheid te bespreken en het onderwerp nader uit te diepen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, ga dan naar het forum. De deadline voor het insturen sluit al aanstaande maandag (29 augustus) om 20.30. Om het topic te kunnen bekijken en mee te kunnen doen moet je wel een Technyx (of Hardware.info) account hebben of aanmaken.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *