Casio lanceert cameralijn met CMF-design

Naast het nieuwe topmodel waar we vanochtend over publiceerden zijn er drie compactcamera’s met eenvoudiger specificaties aangekondigd. De EX-N1, EX-N10 en EX-N20 hebben allemaal dezelfde techniek aan boord: een 16 megapixel CCD, 5x optische zoom vanaf 26 mm equivalent, en een scherm van 2,7 inch. Ze kunnen ook alledrie in HD-kwaliteit filmen.

CMF-design

Het bijzondere aan deze toestellen zit dan ook aan de buitenkant. Casio heeft voor deze serie het zogenaamde CMF-design toegepast. CMF staat voor “Colors, Materials, Finish” wat simpelweg inhoudt dat de toestellen niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, maar ook in verschillende materialen en afwerkingen. Hieronder staan de opties op een rij:

  • Exilim EX-N1: Een hoogglans behuizing met zwarte elementen. Leverbaar in de kleuren zwart, wit, rood, roze en blauw.
  • Exilim EX-N10: Eveneens een glanzende behuizing met zwarte elementen, maar deze keer met een soort metallic stikselpatroon. Dit model moet vooral vrouwen aanspreken, en is leverbaar in zwart, goud en roze.
  • Exilim EX-N20: De laatste is meer op mannen gericht. Deze keer is de behuizing in een matte lederlook uitgevoerd, en heeft hij elementen van metaal. De knoppen zijn nu ook zilverkleurig in plaats van zwart. De beschikbare kleuren zijn nu bruin, rood en blauw.

Prijs en beschikbaarheid

De Casio Exilim EX-N serie is leverbaar vanaf september. De adviesprijzen zijn 99 euro voor de N1, en 109 euro voor de N10 en N20.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *