Casio Exilim EX-ZR200 voor de snelle fotograaf

Middels een persbericht heeft Casio de Exilim EX-ZR200 digitale camera geïntroduceerd. De fabrikant benadrukt dat deze camera geschikt is voor gebruikers waarvoor snelheid van groot belang is. Zo is de opstarttijd net geen seconde, stelt de camera in 0,13 seconde scherp en zit tussen het maken van twee foto’s 0,27 seconde. Dit heeft men weten te bewerkstelligen middels de High-speed technologie van Casio.

De camera beschikt over een 24 mm groothoeklens met een 12,5x optische zoom. Dankzij de Multi Frame SR Zoom technologie zou dit gelijk moeten staan aan 25x optische zoom. Ook kan men scherp stellen tot één centimeter van het onderwerp en met de Wide Shot 14 mm groothoeklens behoren ook supergroothoekfoto’s tot de mogelijkheden.

Verder heeft men de EX-ZR200 voorzien van de Premium Auto Pro waarmee er meerdere geavanceerde automatische instellingen voorhanden zijn. Daarnaast vinden we een HDR-Art functionaliteit terug die foto’s van diverse bewerkingen en kunsteffecten kan voorzien. Deze effecten zijn tevens toe te passen tijdens het maken van video’s.

De Casio Exilim EX-ZR200 is vanaf februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 269 Euro.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *