Canon PowerShot S95 van € 349 voor € 199 (dagaanbieding!)

Dit jaar viert Foka haar 85-jarig Jubileum en dat moet gevierd worden! In 1927 opende Foka een kleine fotografiewinkel in Kralingen, Rotterdam. Door de jaren heen werd de winkel groter en groter en ontwikkelde Foka zich als de specialist in foto, beeld en geluid. Eind jaren ‘90 waren zij een van de eerste fysieke winkels in Nederland die ook op internet actief werd met een webshop. De combinatie van leveringen tegen de laagste prijzen van Nederland en de Superstore in Rotterdam die 7 dagen in de week geopend is maakt Foka uniek in de markt! Door deze formule groeide Foka uit tot een van de best gesorteerde fotospeciaalzaken van Nederland.

Iedere dag een nieuwe dagaanbieding

Het 85-jarig Jubileum viert Foka niet alleen. Graag vieren wij dat samen met u! Dit doen wij door 85 dagen lang een spectaculaire dagdeal aan te bieden. Iedere Party Deal is geldig van 10:00 tot 10:00. Vandaag is de aanbieding zo speciaal, dat hij morgen nog doorloopt zolang de voorraad strekt!

Aanbieding van vandaag: 

Canon PowerShot S95 van 349 euro voor 199 euro
(met gratis 5 jaar garantie)

De Canon PowerShot S95 is een camera van topkwaliteit en heeft diverse awards gewonnen. Dankzij het HS System en het f/2 objectief zijn de prestaties bij weinig licht erg goed. Naast de Smart Auto stand is het bij deze camera ook mogelijk om in de (semi-)manuele standen te fotograferen voor optimale controle over het eindresultaat. Ook kunnen foto’s in het RAW-formaat gemaakt worden, ideaal als je foto’s wilt bewerken. Profiteer nu van deze Party Deal, want zo goedkoop is deze camera nog nooit geweest!

Belangrijkste specificaties:

  • Lichtsterk f/2 objectief
  • Gestabiliseerd objectief met 3,8x zoom van hoge kwaliteit
  • HS System
  • Handmatige bediening mogelijk
  • Fotograferen in RAW
  • HDR Modus

*** klik hier voor meer informatie ***

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *