Werken met Lightroom 6 / CC

9,95 incl. BTW

Een foto kan technisch nog zo goed zijn, wat hem onderscheid van andere foto’s is de compositie. Een foto is een registratie, maar een goede foto moet meer zijn dan dat. Die moet zonder woorden een verhaal vertellen en het liefst zo origineel en interessant mogelijk. Daar zijn simpele richtlijnen voor, zoals de regel van derden, het zorgen voor een voor- en achtergrond en het spelen met scherptediepte. In dit eBook van 167 pagina’s lees je er alles over, inclusief talloze voorbeeldfoto’s met goede en slechts resultaten.

Inkijkexemplaar
Auteur Johan W. Elzenga
Uitgever Johan W. Elzenga
Aantal pagina’s 167
ISBN
Type eBook (PDF)
Categorieën: , , Tag:
Share on Pinterest
Deel dit










Submit

Beschrijving

Werken met Lightroom 6 (Lightroom CC 2015) is een praktische gids die je snel wegwijs maakt in Adobe’s befaamde foto-workflowprogramma. Alle aspecten van het programma komen aan bod, zoals importeren van de foto’s, trefwoorden en sterren toevoegen, foto’s zoeken, foto’s bewerken, foto’s presenteren en foto’s exporteren. Ook de samenwerking tussen Lightroom en Photoshop komt aan bod.

Over dit boek

Dit eBook bevat 167 rijk opgemaakte kleurenpagina’s, met duidelijke teksten en instructies en overtuigende voorbeeldfoto’s. Het eBook is een PDF-bestand dat op vrijwel alle apparaten leesbaar is (inclusief tablets, smartphones, pc’s en Mac’s). Het boek bevat tevens updates die na de introductie van Lightroom 6 (CC 2015) zijn toegevoegd, inclusief de uitleg van nieuwe features (waaronder nevel verwijderen).

Inkijkexemplaar

Over de auteur

Johan W. Elzenga is beroepsfotograaf en freelance schrijver voor fotobladen als ‘Fotografie’ (waar hij jarenlang hoofdredacteur van was) en ‘Focus’. Daarnaast schrijft en fotografeert hij voor andere tijdschriften, zoals voor het blad ‘Publish’ (tijdschrift voor de grafische industrie) waar hij workshops Adobe Photoshop voor maakt en voor PCM (Personal Computer Magazine). Johan is ook de auteur van het eerste Nederlandstalige boek over het RAW formaat van digitale camera’s, en schreef daarnaast boeken over Adobe Photoshop Lightroom, Apple Aperture, HDR, Photoshop CS6, Photoshop Elements, ‘Het Photoshop Lagen Boek’, ‘Photoshop Workshops’ en het boek ‘Digitale fotografie: Natuur’. Johan’s foto’s worden wereldwijd verkocht via Getty Images en Alamy in Londen. Zijn specialiteiten zijn landschappen over de hele wereld, en wilde dieren in Afrika.

Inhoudsopgave

 1. Voorwoord
 2. Wat is Lightroom
 3. Lightroom in vogelvlucht
 4. Bestandsbeheer en basisinstellingen
 5. Importeren
 6. Trefwoorden
 7. Foto’s beoordelen
 8. Foto’s zoeken
 9. Ontwikkelen
 10. Basiscorrecties
 11. Geavanceerde correcties
 12. Lokale correcties
 13. Panorama en HDR
 14. De module Kaart
 15. De module Boek
 16. Diavoorstelling maken
 17. De module Afdrukken
 18. De module Web
 19. Exporteren
 20. Lightroom mobile
 21. Updates

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Werken met Lightroom 6 / CC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *