Photoshop CC2017 voor Lightroom-fotografen

9,95 incl. BTW

‘Photoshop CC2017 voor Lightroom-fotografen’ is een praktische gids om je wegwijs te maken in het werken met Photoshop CC2017 in de dagelijkse praktijk. Het is bovendien een boek waarbij er vanuit wordt gegaan dat je Adobe (Photoshop) Lightroom gebruikt als de basis voor je fotografie. Daarin beheer je de foto’s, en doe je de ‘gewone’ standaard bewerkingen van de raw-bestanden. Photoshop is dan bedoeld voor het moment dat je dingen wilt doen die in Lightroom niet meer goed mogelijk zijn. De nadruk ligt in dit boek op beeldbewerking, dus het bewerken van bestaande beelden (foto’s). In dit eBook van 98 pagina’s lees je er alles over, inclusief talloze voorbeeldfoto’s met goede en slechts resultaten.

Inkijkexemplaar
Auteur Johan W. Elzenga
Uitgever Johan W. Elzenga
Aantal pagina’s 98
ISBN
Type eBook (PDF)
Categorieën: , , Tag:
Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Beschrijving

‘Photoshop CC2017 voor Lightroom-fotografen’ is een praktische gids om je wegwijs te maken in het werken met Photoshop CC2017 in de dagelijkse praktijk. Het is bovendien een boek waarbij er vanuit wordt gegaan dat je Adobe (Photoshop) Lightroom gebruikt als de basis voor je fotografie. Daarin beheer je de foto’s, en doe je de ‘gewone’ standaard bewerkingen van de raw-bestanden. Photoshop is dan bedoeld voor het moment dat je dingen wilt doen die in Lightroom niet meer goed mogelijk zijn. De nadruk ligt in dit boek op beeldbewerking, dus het bewerken van bestaande beelden (foto’s). Natuurlijk zal je ook geen Photoshop-specialist zijn na het lezen van dit boek, maar dat is ook helemaal niet nodig. Om auto te kunnen rijden, hoef je ook geen monteursopleiding te volgen. Om binnen deze vergelijking te blijven: dit boek is bedoeld om je ‘rijbewijs Photoshop CC2017’ te halen, niet je ‘Photoshop CC2017-monteursdiploma’.

Over dit boek

Dit eBook bevat 98 rijk opgemaakte kleurenpagina’s, met duidelijke teksten en instructies en overtuigende voorbeeldfoto’s. Het eBook is een PDF-bestand dat op vrijwel alle apparaten leesbaar is (inclusief tablets, smartphones, pc’s en Mac’s).

Inkijkexemplaar

Over de auteur

Johan W. Elzenga is beroepsfotograaf en freelance schrijver voor fotobladen als ‘Fotografie’ (waar hij jarenlang hoofdredacteur van was) en ‘Focus’. Daarnaast schrijft en fotografeert hij voor andere tijdschriften, zoals voor het blad ‘Publish’ (tijdschrift voor de grafische industrie) waar hij workshops Adobe Photoshop voor maakt en voor PCM (Personal Computer Magazine). Johan is ook de auteur van het eerste Nederlandstalige boek over het RAW formaat van digitale camera’s, en schreef daarnaast boeken over Adobe Photoshop Lightroom, Apple Aperture, HDR, Photoshop CS6, Photoshop Elements, ‘Het Photoshop Lagen Boek’, ‘Photoshop Workshops’ en het boek ‘Digitale fotografie: Natuur’. Johan’s foto’s worden wereldwijd verkocht via Getty Images en Alamy in Londen. Zijn specialiteiten zijn landschappen over de hele wereld, en wilde dieren in Afrika.

Inhoudsopgave

  1. Voorwoord
  2. Photoshop gereedschappen
  3. Selecteren
  4. Werken met lagen
  5. Kanalen
  6. Opnamen samenvoegen
  7. Afbeeldingsgrootte en resolutie
  8. Filters
  9. Kleuren bewerken
  10. Van Lightroom naar Photoshop en terug

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Photoshop CC2017 voor Lightroom-fotografen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *