BenQ GH700 met BSI CMOS sensor en 21x zoom

BenQ heeft haar eerste Full HD 1080p bridgecamera aangekondigd; de GH700. Deze digitale camera is uitgerust met onder andere een 21x superzoom en BSI CMOS-sensor voor volgens eigen zeggen goed om kan gaan met weinig omgevingslicht. De 21x optische zoomlens, met goudkleurige ring, bevat een asferisch lenselement, gemaakt van een materiaal op basis van hoge transmissie en lage dispersie met een nanoscale anti-reflectiecoating. In de nachtscène-modus zal de camera automatisch meerdere opnames maken en deze tot één heldere foto verwerken. De GH700 heeft een aparte videoknop om een opname te starten en te stoppen en kan met maximaal 60 beelden per seconde in Full HD 1080p resolutie filmen (NTSC) met surround sound. De camera zou ook ongewenste achtergrondgeluiden kunnen reduceren. Verder valt de camera op door zijn 25 mm groothoeklens, een groot 7,6 cm lcd-scherm (460k), beeldstabilisatie (OIS), 1 cm super macro-functie, HDR-III beeldoptimalisatietechnologie en continu-opnamestand.De adviesprijs is € 239.

PERSBERICHT

BenQ, wereldwijd toonaangevende aanbieder van digitale lifestyle apparatuur, kondigt de lancering van zijn eerste Full HD 1080p bridgecamera aan; de GH700. Deze digitale camera is uitgerust met onder andere een 21x superzoom en BSI CMOS-sensor voor superieure prestaties bij weinig omgevingslicht, het is de ultieme keuze voor liefhebbers die een model uit de betere klasse willen uitproberen dan een simpele camera voor algemeen gebruik.

Het ontwerpteam van BenQ heeft ervoor gekozen om een goudkleurige ring rondom de lens te plaatsen wat BenQ’s passie voor uitstekende fotografie symboliseert. De krachtige 21x optische zoomlens legt alles op grote afstand haarscherp en stabiel vast met een vlotte sluitertijd.

De GH700 combineert hoogwaardige materialen en innovatieve technologie om zo uitzonderlijke realistische foto’s te leveren. De asferische lens verbetert de lensfocus voor scherpe hoge resolutiebeelden. De lens is gemaakt van een materiaal op basis van hoge transmissie en lage dispersie met een nanoscale anti-reflectiecoating voor zeer realistische kleuren in het beeld.

De grootste uitdaging voor de meeste gebruikers van digitale camera’s is een foto bij weinig omgevingslicht maken. De GH700 levert heldere foto’s zelfs bij gebruik van een hoge zoomratio door middel van de BSI CMOS-sensor en nachtscène-modus. De camera zal automatisch enkele opnames maken en deze tot één heldere foto verwerken, elke keer weer.

De GH700 registreert de belangrijkste momenten uit uw leven in geweldige videobeelden met 60 beelden per seconde in Full HD 1080p resolutie, met zoom en een uitstekende surround sound. Bovendien kan de GH700 ook ongewenste achtergrondgeluiden tot een minimum beperken om zo een helder audiogeluid te krijgen. De camera bevat een aparte opnametoets om opnames op een snelle manier onmiddellijk te laten starten zodat er niks van de actie wordt gemist en als de ontspantoets tijdens die opname wordt ingedrukt dan neemt de camera ook nog een foto.

De gebruikers krijgen met de GH700 een plezierige foto-ervaring door de 25 mm groothoeklens, een groot 3″ LCD-scherm met een resolutie van 460.000 pixels, OIS-functie, 1 cm super macro-functie, HDR-III beeldoptimalisatietechnologie en continu-opnamestand.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *