BenQ E1465: instapper voor weinig geld

BenQ heeft een nieuwe digitale camera uitgebracht die een laag prijskaartje combineert met zeer courante specificaties. De E1465 bevat een sensor met 14 megapixels, een 27mm groothoeklens en 720p hd-video. Verder blinkt hij uit met zijn 5 cm macromodus, hoge lichtgevoeligheid tot en met ISO 6400 en eenvoudige panorama-modus. Met dat laatste is het mogelijk om twee tot drie foto’s te maken die vervolgens door de camera samengevoegd worden als een grote panorama waarbij details naadloos op elkaar aansluiten. Verder bevat hij een aantal ingebouwde creatieve effecten, zoals lomo, fisheye en het maken van een kleuraccent. De adviesprijs van de BenQ E1465 is € 69.

PERSBERICHT

Verbreed uw horizon met de BenQ E1465 digitale camera
panorama | 5 cm super macro | 27 mm groothoeklens | 720p filmopname | lomo | kleuraccent | fisheye-effect

BenQ verkondigt met trots het debuut van de E1465 digitale camera. Deze 14-megapixel camera is uitgerust met de bekende panorama-functie en bevat een breed scala aan functionaliteiten waaronder 5 cm super macro-modus, 27 mm groothoeklens, 720p filmopname en hoge ISO van 6400. De E1465 is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar eenvoud in hun drukke leven en in staat willen zijn om adembenemende foto’s te maken, zonder de noodzaak om ingewikkelde functies te begrijpen.

Door het gebruik van de eenvoudige panorama-modus kan iedereen een spectaculaire foto van de horizon maken zonder dat één enkel detail ontbreekt. Deze functie is ontworpen om de gehele horizon in één enkele opname vast te leggen door 2 tot 3 beelden aaneen te sluiten tot één grote naadloze foto. De BenQ E1465 begeleidt de gebruiker beeld voor beeld bij het vastleggen van elk adembenemend uitzicht.
                           
De 5 cm super macro geeft ongelooflijk veel details en een intieme sfeer bij close-up opnames. Deze E1465 is ontworpen om gemakkelijk foto’s te maken van een breed beeld door de 27 mm groothoeklens, dit geeft extra comfort voor de fotografen.

De E1465 maakt fotograferen nog plezieriger door leuke speciale effecten en tal van creatieve fotografische mogelijkheden te bieden. Effecten zoals lomo, fisheye, kleuraccent voegen unieke persoonlijke accenten aan foto’s toe. De speciale momenten in het leven worden vastgelegd in een foto-collage of met high-definition 720p video-opname.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *