Advertorial: Digital Movie – voor € 9 toegang tot alle nummers

Hét magazine over hardware voor bewegend beeld, Digital Movie, heeft na een ingrijpende restyling zeer positieve reacties gekregen van haar lezers. Digital Movie is begin dit jaar voorzien van een nieuw logo en nieuwe stijl, maar ook inhoudelijk staat het blad als een huis. De lezers geven het blad nu het rapportcijfer 8! Maar liefst 98% is tevreden over het merk.

Ashja Bosboom, directeur en uitgever, is zeer tevreden met deze cijfers: “De markt is enorm in ontwikkeling en de keuze is enorm. We geven met Digital Movie handvatten aan de lezers, door middel van tests, workshops en interviews. Het is fantastisch om te zien dat dit werkt.”

Digital Movie is als magazine ook online te lezen: deze uitgave is 100% identiek aan de papieren uitgave. Kijk hier voor een demo-uitgave van Digital Movie. Als je abonnee wordt, krijg je toegang tot het volledige online archief en kun je alle nummers lezen.

[alert style=”yellow”]

Probeer Digital Movie nu één maand voor slechts €9,- en krijg toegang tot het online archief. Kijk op www.digitalmovie.nl/fotovideonu.

[/alert]

Online uitgave Digital Movie

In het volgende nummer, editie 99, lees je alles over de Philips ultra hd-tv en 4k beeldresolutie. Daarnaast wordt de Sony beamer VPL-HW40ES getest. Als je nu een abonnement afsluit, krijg je nummer 99 thuisgestuurd. Je wordt – naast het tijdschrift – ook op de website op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de consumentenelektronica.

Deel dit