Advertorial: Digital Movie – alles over bewegend beeld

Het tijdschrift Digital Movie is gerestyled! Het tijdschrift over bewegend beeld heeft sinds kort een heldere vormgeving, een nieuw logo en een compleet nieuwe website met meer interactieve mogelijkheden.

Digital Movie volgt alle ontwikkelingen op het gebied van hardware voor bewegend beeld op de voet. Lezers vinden uitgebreide tests over de nieuwste camcorder, tv’s (LED, lcd, plasma, Smart) en projectoren. Ook beeldondersteunende producten zoals Blu-ray, HD-recorders, homecinema, luidsprekers, NAS en mediaspelers komen aan bod. Digital Movie brengt overzicht in de vele ontwikkelingen binnen de consumentenelektronica.

In Editie 3 van Digital Movie  lees je reviews over de 4K camera van Sony, de nieuwe Marantz Melody Media en de Philips 272P QHD-monitor. Daarnaast wordt de Synology DSM 5.0 besproken en kun je een interview lezen met fotograaf Pep Bonet.

DM Editie 2 cover

Crossmediaal

Digital Movie is een crossmediaal merk dat zich richt op jou, de enthousiaste en gevorderde liefhebber van bewegend beeld. Digital Movie vertelt wat er zoal nieuw is op de markt, informeert over nieuwe technologieën en bespreekt soft- en hardware. Digital Movie verschijnt zowel off- als online zeven keer per jaar met online onder andere video’s en workshops. Om meer diepgang te bereiken biedt Digital Movie online how-to’s (workshops), reviews en interviews. Artikelen in het tijdschrift worden online versterkt met extra items. De website informeert je over interessante gebeurtenissen, actuele feiten en nieuw gelanceerde producten. De site biedt een handige Store Locator, door een plaatsnaam of adres in te voeren, worden de dichtstbijzijnde consumentenelektronicawinkels bij je in de buurt weergegeven. Daarnaast kunnen abonnees via het online archief in oudere nummers rondstruinen. Het Digital Movie Opiniepanel geeft regelmatig haar mening over nieuwe producten en ontwikkelingen.

Probeer Digital Movie en vraag nu een proefabonnement aan!

DM-Logo_nieuw

Deel dit