Adobe laat ‘grace period’ voor CS6 ingaan

Met het op handen zijnde van de CS6 edities van de Adobe suites en individuele producten zoals Photoshop CS6 is het minder aantrekkelijk om nu te investeren in een Adobe product. Tot vandaag. Vanaf vandaag heeft Adobe namelijk de ‘grace period’ laten ingaan, die loopt tot 6 mei 2012. Diegenen die in deze periode een upgrade of een volledige versie van CS5.5 suites of gekwalificeerde programma’s aanschaffen krijgen, zodra de versie uit is, een gratis upgrade optie naar CS6.

Het aanbod gaat op voor alle suites en applicaties, met uitzondering van Acrobat, Flash Catalyst, Contribute, Flash Builder en OnLocation. Het aanbod kan vooral interessant zijn voor mensen die nu nog op CS2 zitten omdat met het verschijnen van CS6 er drie versies tussen zijn gekomen, wat voor Adobe, momenteel, de limiet is van een upgrade.

De gratis upgrade naar CS6 zal, voor Europeanen, ongeveer tien dagen na het verschijnen van CS6 worden opgestuurd. Deze coupon is geldig tot 30 juni 2012, waarmee meteen een officiële indicatie is gegeven van het moment van verschijnen van CS6. Voor de aanschaf van CS5.5 kun je hier terecht. En voor een verzameling van ‘veel gestelde vragen’ omtrent de ‘grace period’ is deze pagina in het leven geroepen.

Mocht je nu helemaal niet kunnen wachten op CS6 dan kun je in ieder geval de Beta uitproberen van Photoshop CS6.

Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *