Acties met mooie prijzen lopen ten einde!

Let op! Mocht je onze enquête over fotografie (en video) gemist hebben, dan kun je op dit moment nog deelnemen. Het kost je slechts twee minuten tijd en met je deelname maak je kans op een Nikon D5000 + 18-55 VR kitlens. Deze verloten we namelijk (volledig willekeurig) onder alle deelnemers. Het aantal mensen dat mee heeft gedaan is ondertussen voldoende om te spreken van een gedegen steekproef, dus loopt deze actie op z’n eind. De resulaten maken we binnenkort bekend.

Fotowedstrijd

Dan maken we gelijk van de gelegenheid gebruik om je nog een keer te wijzen op de lopende fotowedstrijd. We krijgen nog steeds dagelijks een groot aantal foto’s binnen, maar het mogen er altijd meer zijn. Het thema is ‘lente’. Je kunt nog foto’s insturen tot 11 mei. De makers van de drie beste foto’s worden vervolgens op de Technyx site (en via Flickr) bekend gemaakt. De hoofdprijs is een Sony Full HD camcorder met ingebouwde projector.

Twitter en Facebook

Als je Twittert en/of een Facebook-account hebt, kun je deelnemen aan onze social media-acties.

Volg ons op Twitter, ‘Like‘ ons op Facebook en je maakt al kans op een hele reeks prijzen (waaronder camera’s, geheugenkaarten, boeken en software). Daarnaast letten we op pro-actief gedrag zoals het ‘Aanraden’ van artikelen, het RT’en van berichten en #FF (anderen aanraden om @FotoVideoNu te volgen). Deze actie loopt tot 11 mei (en zal daarna vervolgd worden met andere acties).

Ten overvloedde nog even een volledig overzicht van de fraaie prijzen:

Prijzen

Nikon D5000 + 18-55 VR kitlens, hoofdprijs van de enquête

Sony PJ10E Full HD-camcorder met ingebouwde projector, hoofdprijs van de fotowedstrijd

Tweede en derde prijs: het digitale fotografieboek van Scott Kelby en een supersnel geheugenkaartje (SD of CF) van Sandisk.


Overzicht van de prijzen voor de sociale media-actie (klik voor beschrijving):
Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *